top of page

Kommer for salg

KRETA | Kabelvåg

På Kreta i vakre Lofoten skal vi bygge 16 fantastiske leiligheter. Det nye boligfeltet vil ha spektakulær beliggenhet ved havet, med gode solforhold og nærhet til majestetiske fjell og Vestfjorden. Alle boligene vil være på ca 60 kvm med 2 soverom og egen balkong/terrasse. Leilighetene leveres med god standard, kjøkken fra en anerkjent kjøkkenleverandør, tidsriktige materialer og store vindusflater. Parkering og sportsboder er tenkt løst i parkeringskjeller.


Her vil du få følelsen av å være en del av naturen, samtidig som du har kort vei til alle fasiliteter. Kabelvåg byr på flotte turmuligheter både på vinteren og sommeren, på vann eller på land. Det er gangavstand til butikk og skole, kort vei til buss og det er flere barnehager i området.


Drømmer du om hytte ved sjøen? Kunne du heller tenkt deg å bruke boligen som en fritidsbolig? Boligene er også en ypperlig mulighet for deg som ønsker å realisere din hyttedrøm. Kabelvåg har ingen boplikt, og således kan du også realisere din hyttedrøm ved å kjøpe en bolig her.58

BRA kvm

2

Antall soverom

Fra kr. 3 490 000

Prisantydning

Meld interesse eller gi din tilbakemelding.
Har du noen innspill for hvordan vi kan bygge bedre nabolag? Da vil vi høre fra deg!

Takk for din henvendelse

bottom of page