top of page
A cam (1).jpg

Om oss

Bolig for Folket ble etablert i 2018 av Roger Rasmussen og Raymond Bårdsen.

Vi bygger boliger i flere deler av Nord-Norge og på Østlandet, med pågående prosjekter i Lofoten, Mosjøen, Bjerka, Fauske, Valnesfjord og Bjørkelangen.

 

Siden konsernet ble etablert har vi ferdigstilt mellom 90 - 100 boliger i form av rekkehus, leiligheter og fritidsboliger. Les mer om våre prosjekter her

 

Vårt mål er å gi flere muligheten til å oppfylle sin boligdrøm uavhengig av hvilken livsfase man befinner seg i. Vi har mange spennende prosjekter under utvikling i egen regi og sammen med gode samarbeidspartnere. Konsernet har per 2024 en tomteportefølje på 31.000 kvm. 

Du kan ta en titt på våre brosjyre her for å lese mer om oss og våre prosjekter:
Bolig for Folket AS (visbrosjyre.no)

 

Ta gjerne kontakt for en prat om du er på utkikk etter ny bolig eller om du har en eiendom som du ønsker å utvikle sammen med oss.  

Vår misjon

​Vår misjon er å skape boliger som er tilgjengelige og tilpasset folk i ulike faser av livet. Vi ønsker å bidra til å realisere boligdrømmen til folket. Gjennom innovative prosjekter og gode samarbeidspartnere, jobber vi målrettet for å tilby kvalitetsboliger som gir en varig positiv verdi for lokalsamfunnet og folks liv. Vårt mål er å ha en så kort byggeprosess som mulig, for å øke kundetilfredsheten.

16 (1 of 1).jpg

​Vår visjon er å være en sentral aktør i utbyggingen av fremtidens lokalsamfunn. Vi ønsker å være et positivt tilskudd som tilbyder av boliger for folket. Vi vil være en sentral aktør for boligutvikling på østlandet, og være den foretrukne boligutvikleren og tilbyderen av omsorgsboliger

i Nord-Norge. Vi mobiliserer raskt for å kunne tilby boliger der folk vil bo. Bolig for Folket er synonymt med kvalitet, pålitelighet og samfunnsengasjement.

Vår visjon

Ansatte

bottom of page