top of page

Under utvikling

BJERKA BOLIGPARK | Bjerka

Bjerka boligpark er et flott boligprosjekt i landlige omgivelser i Hemnes kommune - mellom Korgen og Mo i Rana. Bjerkatunet vil bestå av to byggetrinn med totalt mellom 46 leiligheter fordelt på fem bygg.


Leilighetene vil være perfekt for både førstegangsetablerere, barnefamilier og eldre, og vil ha størrelser på mellom 36,3 og 72,4 kvm. Planløsningene er arealeffektive, med god takhøyde og store vinduer som slipper inn godt med lys. Av andre kvaliteter kan det nevnes at alle får egen balkong eller markterrasse, kjøkken fra anerkjent leverandør og mulighet for parkeringsplass i carport med utvendige sportsboder i direkte tilknytning.


Uteområdene vil opparbeides med lekeplass og flotte grøntarealer, samt med gangvei til Coop Prix som ligger ca. to minutter gange unna boligene. Nærmiljøet byr på flere gode tilbud for lokalbefolkningen med dagligvarebutikk, treningssenter, Barnas aktivitetshall og kort vei til både buss og togstasjon. Skole og barnehage ligger innenfor 1 km unna boligene. Korgen er kommunesenter i Hemnes og har alle øvrige fasiliteter kun ca. 10 km unna.Fra 35-70

BRA kvm

Fra 1-2

Antall soverom

Pris kommer

Prisantydning

Meld interesse eller gi din tilbakemelding.
Har du noen innspill for hvordan vi kan bygge bedre nabolag? Da vil vi høre fra deg!

Takk for din henvendelse

bottom of page