top of page

Reduserte priser på Sollytunet

Vi ønsker å gi deg en god start på våren, og tilbyr nå reduserte priser for de gjenværende 4-roms leilighetene på Sollytunet! Leilighetene vil settes ned med hele kr. 250 000,-. Dette er en unik mulighet for å kapre en av de siste leilighetene, og ta del i fellesskapet på Sollytunet. Dette vil gi et ekstra økonomisk spillerom. Enten i form av lavere lån eller kanskje du ønsker å fornye møblene i din nye leilighet? Dette er uansett gode nyheter for deg som potensiell boligkjøper.


Skap gode minner på Sollytunet
Skap gode minner på Sollytunet

Gunstige vilkår med husbankfinansiering


På Sollytunet er det innvilget husbankfinansiering med gode vilkår! Husbanken er ikke en vanlig bank, men et statlig organ. Et lån fra Husbanken har svært gunstige betingelser. En husbankfinansiert bolig sikrer deg svært lave renter, lang nedbetalingstid, mulighet for åtte års avdragsfrihet og inntil 20 års fastrente.


Ditt nye hjem?


Her kan du bo i en moderne og stilren bolig med høy standard og gode kvaliteter. Med opptil 270 cm takhøyde vil du få en ekstra god romfølelse, i tillegg til at de store vindusflatene slipper inn rikelig med naturlig lys.


Kun 5 leiligheter igjen


Nå har vi kun 5 leiligheter igjen, på henholdsvis 35, 64 og 71 kvm. Leilighetene har en god planløsning, med plass til det en trenger.

5 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page