top of page

Rammetillatelse innvilget på Sollytunet
Vi har fått innvilget rammesøknad på Sollytunet, og vil sette i gang med byggeprosessen første kvartal 2024. 


Det første spadetaket på tomten markerer et nytt og spennende punkt i boligens livsløp. Etter at vi har startet å bygge, er veien mot boligdrømmen kort. Som kjøper av en leilighet på Sollytunet må du snart ta stilling til valg av hvitevarer. Eventuelle tilvalg må gjøres før utgangen av uke 4.Kun 5 leiligheter igjen

Nå er det kun 5 leiligheter igjen i prosjektet per 30. januar 2024! Her finner du alt fra en førstegangsleilighet på 35 kvm til større leiligheter på 64 kvm og 71 kvm. 


Her kan du flytte inn i en splitter ny bolig uten å måtte tenke på vedlikehold, oppussing og snømåking


Psst... Hos oss er det ingen forskudds-betaling dersom du kjøper som privat-person.
Velkommen til ditt nye liv på Sollytunet!

Vi forstår at livet etter pensjon handler om å nyte hvert øyeblikk. Da er det viktig å bo i et hjem som passer perfekt til din livsstil. 


Vårt prosjekt på Sollytunet er skreddersydd for å imøtekomme dine behov, kombinert med moderne bekvemmeligheter og et godt fellesskap.


Hva med en tur langs kysten, en varm kaffe i sofakroken eller invitere barn og barnebarn på middag?


Begynnelsen av på ditt nye liv starter på Sollytunet
I hjertet av Helgeland


Nesna ligger midt i smørøyet mellom byene Mo i Rana, Mosjøen og Sandnessjøen, med kun en knapp times reisetid til hver by. Her bor du med gangavstand til friluftsliv, skole, barnehage, Nord universitet Nesna, butikker, kulturliv og mye mer.


Nesna er et paradis for naturelskere og eventyrlystne. Her finner du et mangfold av flotte turopplevelser og aktiviteter. Enten du er interessert i fjellvandring, kystutforskning eller avslappende stunder ved sjøen, Nesna har noe å tilby for enhver.
Lurer du på noe mer om ditt nye liv på Sollytunet? Ta kontakt med oss i dag
41 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

コメント


bottom of page