top of page

Veien til ditt nye hjem

Å kjøpe bolig er for mange en del av et nytt kapittel i livet. Når du kjøper bolig av oss, får du et splitter nytt hjem som gjør det både trygt og enkelt å være boligeier. 

På denne siden finner du informasjon som vil gi deg en oversikt over det du trenger å vite om boligkjøp hos oss. 

TIDSLINJE 

Modern Kitchen

Fordeler ved å kjøpe nytt 

1. Bedre standard og miljøvennlige løsninger
Våre boliger bygges etter de siste byggestandarder, tekniske anlegg, forskriftene om våtrom, tilgang på dagslys, brannsikring, miljø og mye mer. Luftsirkulasjon og ventilasjonen er også mye bedre i nybygg. Ved kjøp av en ny bolig, vil du ikke trenge å bekymre deg over overraskelser, som gamle elektriske anlegg eller fuktskader. Du kan glede deg over lite vedlikehold i mange år fremover. 

2. Pris

Ved kjøp av selveierbolig vil det påløpe en dokumentavgift på 2,5% av kjøpesummen, utover annonsert pris. Kjøper du nybolig derimot vil kostnaden være lavere, da dokumentavgiften kun beregnes ut fra leilighetens andel av tomteverdien. Boligene selges også til fastpris,, som gir deg forutsigbarhet og trygghet i forhandling av lån og betingelser. 
 

3. Slipp oppussing 

Noe av det beste med å kjøpe en splitter ny bolig er kanskje at alt er nytt og urørt. Dersom du har kjøpt boligen i prosjektfasen, vil du også få muligheten til å selv velge ulike tilvalg slik at du får din bolig tilpasset etter eget ønske og behov. Med en helt ny bolig slipper du dermed å pusse opp og du trenger heller ikke å tenke på vedlikeholdskostnader på mange(flere) år!

4. Forutsigbare faste kostnader 

Nye boliger leveres med tykkere isolasjon i vegger og tak, tre-lags vinduer og god arealutnyttelse. Det er mindre behov for oppvarming, som gir deg som boligkjøper lavere energikostnader.


5. Fem års reklamasjonsrett

Du får bedre trygghet og sterkere rettsvern enn om du kjøper brukt bolig, med fem års garanti og reklamasjonsrett. Vi tar en gjennomgang av boligen sammen med deg ett år etter overtakelsen, for å kontrollere at alt er i orden.

Slik bygger vi din bolig

Bolig for Folket ble etablert i 2018 og konsernet er eid av Roger Rasmussen og Raymond Bårdsen. 

Vår ambisjon er å kunne tilby moderne, stilfulle boliger i høy kvalitet som kan passe(?) til enhver - uavhengig av hvilken fase i livet man er i. 

Gjennom smarte valg og løsninger holdes inngangsbilletten på et nivå som gjør at flere kan komme inn på boligmarkedet – med mulighet for oppgraderinger for dem som ønsker det. 

Totalt siden vi startet har vi overlevert 39 boliger. Vi har flere nye spennende prosjekter under utvikling, med rundt 430 nye boliger som skal bygges. 

Modern Interior Design
bottom of page