VESTERMYRVEIEN 11
SVOLVÆR

Leiligheter med sentral beliggenhet. Salgsstart nærmer seg. 

Bolig for Folket overtok våren 2021 boligprosjektet til Betong & Entreprenør AS i Vestermyrveien 11 ved Svolvær skole. Eiendommen ligger med gangavstand til Svolvær sentrum via Nonshaugtunnelen, og har således svært sentral beliggenhet. 
 

Vi har valgt å tegne om prosjektet noe i forhold til det som skissert fra tidligere eier, og ser fram til å kunne legge fram mer detaljerte planer i forbindelse med rammesøknaden. De 20 leilighetene vil ligge mellom 27m2 og 90m2 og bygget vil ha kombinert innvendig og utvendig parkering. I tillegg planlegger vi for en spektakulær takterasse som alle leilighetseierne vil kunne benytte. 

Boligene vil være ideelle for unge som skal kjøpe sin første leilighet, voksne som ønsker å flytte fra større enebolig og få et enklere liv. Eller kanskje for de som ønsker å ha sitt eget sted når de besøker Lofoten – ja, leiligheten kan også benyttes som fritidsbolig. 

Vi jobber med en framdriftsplan, og trolig vil bygget stå ferdig mellom desember 2021- april/mai 2022. 

Mer informasjon vil komme fortløpende og prosjektet antas lagt ut i markedet rundt jul 2021, men ta gjerne kontakt om man ønsker å ta en boligprat med oss. 

Illustrasjon
Illustrasjon
Illustrasjon