top of page

Salgssuksess for Utsikten - vårt nye boligprosjekt på Bjørkelangen

Tidligere denne måneden ble vårt nye prosjekt i Festningsåsen lansert, og responsen har vært svært god. Prosjektet består av både eneboliger og leiligheter, og har en sentral beliggenhet på Bjørkelangen. Boligprosjektet er et felles prosjekt mellom Bolig for Folket og Aria Eiendom.


Nytt boligprosjekt på Bjørkelangen
Velkommen til Utsikten! Vårt nye boligprosjekt i Festningsåsen, sentralt på Bjørkelangen

Vi har foreløpig solgt 6 enheter i første byggetrinn, og har blitt møtt med positiv respons i markedet. "Det er flott å se at boligmarkedet har begynt å bedres, og at folk er mer positive til å investere i sin fremtid. Vi ser likevel at beslutningsprosessene er lenger nå, enn de normalt ville vært" sier vår salg - og markedssjef, Silje Håland. Hun legger til at interessen til potensielle boligkjøpere fremstår stor, som antakelig vil få positive ringvirkninger når de samme personene skal selge sin nåværende bolig. "Dette er tiden for å gjøre et godt kjøp!" utbryter Håland, og smiler.


Boligprosjektet på Bjørkelangen
Her kan du nyte morgenkaffen med fantastisk utsikt

I nær fremtid vil det etableres et visningssenter på tomten. Her vil vi arrangere visninger, hvor du vil få mer informasjon om boligprosjektet. Vi vil ha diverse materiell, illustrasjoner og en kopi av kjøkkenet, slik at du kan forestille deg ditt nye hjem. Dette er en fantastisk mulighet for å finne ut mer om din potensielle bolig - enten du ønsker enebolig eller leilighet.


Vi vil også være tilstede på markedsdagene på Bjørkelangen den 21. og 22. juni. Vi gleder oss til en hyggelig boligprat med deg!


Nytt boligprosjekt på Bjørkelangen
Boligprosjektet består av både eneboliger og leiligheter

Vil du ha mer informasjon om boligprosjektet? Under finner du litt lesestoff før vi sees på markedsdagene eller på visningssenteret.


Her kan du lese artikkelen som ble publisert i lokalavisen på Bjørkelangen:


Besøk vår prosjektside her:


Finn-annonser:

17 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page