top of page

Salgsstart på Skoletunet - Et nytt boligprosjekt i Evenes

Vi er stolte over å kunne annonsere salgsstarten av vårt nye boligprosjekt, Skoletunet i Bogen i Evenes kommune! Dette er en fantastisk mulighet for deg som ønsker å bo i en moderne bolig i fantastiske omgivelser.

Velkommen til Skoletunet. Nye boliger i Evenes
Velkommen til Skoletunet!

Om prosjektet

Skoletunet er et boligprosjekt i Bogen, kommunesenteret i Evenes. Her kan du nyte de bekvemmelige fordelene ved å bo i en splitter ny bolig i et flott lokalsamfunn som har det meste. Området har en perfekt beliggenhet med kort vei til både Harstad og Narvik.


Boligene

Boligene på Skoletunet er designet med store vindusflater og romslig takhøyde på opptil 270 cm, som gjør leilighetene luftige og lyse. De store vinduene gir deg god kontakt med naturen utenfor og utsikten mot havet. Med fokus på arealeffektive og funksjonelle løsninger vil våre leiligheter passe perfekt for deg som ønsker en praktisk og moderne bolig.


Prosjektet vil bestå av 20 leiligheter fordelt på to bygg. Her kan du velge mellom leiligheter med alt fra 1, 2 eller 3 soverom. Alle enhetene holder en gjennomgående høy standard med gjennomtenkte planløsninger, moderne bad og kjøkken med delikate farger og materialer.


Høydepunkter:
  • Bærekraftige materialer.

  • Åpen planløsning som gir mye naturlig lys.

  • Private hager for leilighetene i første etasje. De øvrige leilighetene får en romslig balkong.

  • Kort avstand til skoler, barnehager og daglige nødvendigheter.

  • Nærhet til friluftsområder, turstier og sjøen.


De nye boligene i evenes vil få fantastisk utsikt
Fra din nye bolig får du fantastisk utsyn over vakker natur

Lokalområdet

Bogen er kjent for sin arktiske natur og flotte fjordlandskap. Ordføreren har selv beskrevet tomten til prosjektet som “(...)Den fineste beliggenheten i byen”. Fra din nye bolig har du både utsikt mot sjøen og kort vei til flere nydelige naturopplevelser. Gode solforhold og utsikten fra din egen balkong gjør Skoletunet helt unikt.

Fra din nye bolig i evenes får du fantastiske naturopplevelser i nær avstand
Fantastiske naturopplevelser i umiddelbar nærhet

Livet på Skoletunet

Som eier av en ny bolig på Skoletunet, bor du med naturen som nærmeste nabo. Om du liker å gå turer til fots eller på ski, stå alpint, sykle eller ta et avkjølende bad, finnes det noe for enhver innen kort rekkevidde. Narvikfjellet byr på et alpinanlegg i toppklasse for de som ønsker en ekstra spennende naturopplevelse.

Bogen sentrum er i stadig utvikling, med et utvalg av servicefasiliteter som matbutikk, bank og frisørsalong. Her finner du det du trenger i hverdagen! Med nærhet til både barnehage og skole er det et perfekt sted for barnefamilier.


Aktiviteter og fritid i Evenes og Bogen

Evenes kommune tilbyr en rekke organiserte aktivitetstilbud og foreninger for alle aldersgrupper. Fra sangforeninger og musikkorps til husflidlag og idrettslag – her er det noe for alle. Treningssenteret i kommunen gir gode muligheter for å holde seg i form, og de flotte turområdene rundt Evenes og Bogen byr på alt fra fotturer langs sjøen til toppturer i marka.


Fra din nye bolig i evenes, er det kort vei til gode naturopplevelser
Skap gode minner i nydelige omgivelser

En verden av muligheter

Fra Skoletunet er det under en time til både Harstad og Narvik, som tilbyr et bredt utvalg av servicefasiliteter og et rikt næringsliv. Flyplassen ligger kun 15 minutter fra Bogen, med direkteruter til de største byene i Norge og flere storeeuropeiske byer som Frankfurt, Zürich, Brussel, Paris og Mallorca. Dette gjør det enkelt å reise både innenlands og utenlands.


Salgsstart

Vi inviterer deg til å ta kontakt med oss for mer informasjon om prosjektet, priser mm.


Forrige uke hadde vi gleden av å lansere salgsstarten for vårt nye prosjekt Skoletunet under folkemøtet hos kommunen. Der presenterte vi prosjektet og fikk anledning til å snakke med engasjerte mennesker fra lokalt næringsliv og potensielle kjøpere. Vi mottok mange interessante perspektiver på utviklingen i og rundt Bogen og i Evenes kommune.Silje Håland (Salg - og markedssjef i Bolig for Folket) presenterte våre nye boliger i Evenes på folkemøtet i kommunen i forrige uke
Silje Håland (Salg - og markedssjef i Bolig for Folket) presenterte prosjektet på folkemøtet i kommunen i forrige uke


5 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page