PROSJEKT ÅVIKA 4
SILDVIKA 5
KABELVÅG

Flotte og moderne rekkehus. Salgsstart sommeren 2021. 

Åvika er i ferd med å bli en ny bydel i Kabelvåg, med mange nye boliger i et veldig hyggelig nabolag - nært Vestfjorden, marka og vidstrakt utsikt mot fjell og sjø. Alt i gangavstand, om man vil, fra Kabelvåg og Svolvær. 

Bolig for Folket har foreløpig bygget 27 boenheter i Åvika, og planlegger nå å bygge ytterligere seks rekkehus på tomten øst for leilighetsbyggene i Åvika (gnr 16 bnr 265). Se illustrasjoner for oversiktsbilde. 

Rekkehusene vil ligge sørvestvendt og får hyggelig utsikt mot Vestfjorden og Vågakallen. Fra terassen vil man ha sol fra formiddagen og til langt på kveld.

Husene vil være relativt like de som er bygd i første byggetrinn langs E10. Det vil i første etasje være inngang på baksiden, tre flotte soverom og bad. Når man kommer opp i rekkehusets andre etasje vil man ha en stor og åpen stue og kjøkkenløsning med store vinduer med utgang til en hyggelig og solrik terasse. Her vil det også være et toalett/vaskerom. 

 

Vi vurderer også muligheten for å få til en loftsstue med utgang til privat takterasse. 
 

Alle rommene er laget for å skape en effektiv utnyttelse av arealet. Boligens hjerte er det gode allrommet med stue og kjøkken. Her er det godt å samle familie, venner og kjente!

Kom til Åvika, ta del i et veldig hyggelig nabolag og bruk mer tid til å nyte og mindre tid på gressklipping, snømåking og vedlikehold. 

Ta gjerne kontakt allerede nå for mer info og kunne sikre seg et fantastisk flott rekkehus i Åvika. 

Oversiktsbilde
Dronefoto utsikt mot sør
Dronefoto utsikt mot nord
Utsnitt fra Kommunekart.com