ÅVIKA 11
KABELVÅG

Ferdigstilt april 2021. Alle leilighetene er solgt. 

Vi viderefører Åvika 2 med ytterligere fire leiligheter igjennom Åvika 3. Dette byggetrinnet vil ligge enda nærmere sjøen og leilighetene ligger mot vest og bader i ettermiddags- og kveldssol. I første etasje går du ut på din egen markterrasse, og i andre kan du sitte på din egen balkong og nyte late dager.

De fire leilighetene er utformet slik at du har det privat og godt når du ønsker det, men samtidig er en del av et fellesskap. Leilighetene i andre etasje får inngang via svalgang med trapp opp.

Rommene er laget for å skape en effektiv utnyttelse av arealet. Praktisk, men også hyggelig. Boligens hjerte er det gode allrommet med stue og kjøkken. Her er det godt å samle familie, venner og kjente!

Boligene er ideelle for unge som skal kjøpe sin første leilighet, voksne som ønsker å flytte fra større enebolig og få et enklere liv. Eller kanskje for de som ønsker å ha sitt eget sted når de besøker Lofoten – ja, leiligheten kan også benyttes som fritidsbolig. Kom til Åvika og bruk mer tid til å nyte og mindre tid på gressklipping, snømåking og vedlikehold.

Åvika 3 vil være en del av sameiet til Åvika 2. 

Ta kontakt for mer info. 

Oversiktsbilde Åvika 2 og 3
Velkommen hjem (visningsleilighet)
Entre
Kjøkken fra Kvik (ikke standard kjøkken)
Kjøkken fra Kvik (ikke standard kjøkken)
Nytes i godt selskap
God plass til spisebord ved kjøkkenet
Spisebord ved kjøkkenet
Vannbåren varme i hele leiligheten
Flislagt bad med våtromsplater
Flislagt bad med våtromsplater
Flislagt bad med våtromsplater
Romslig soverom
Stue
Stue
Stue
Utsikt
Oversiktsbilde Åvika 3 og 2
Oversiktsbilde Åvika 3 og 2
Plantegning 3-roms (kan være speilvendt)