URSTABBEN 19-23
KABELVÅG

Ferdigstilt april 2021. Alle leilighetene er solgt. 

Prosjektet er fordelt på tre bygg, hvor noen av leilighetene ligger mot sør med utsikt mot Vestfjorden og noen ligger mot vest og bader i ettermiddags- og kveldssol. I første etasje går du ut på din egen markterrasse, og i andre kan du sitte på din egen balkong og nyte late dager.

De 18 leilighetene er utformet slik at du har det privat og godt når du ønsker det, men samtidig er en del av et fellesskap. Leilighetene i andre etasje får inngang via svalgang med trapp opp.

Rommene er laget for å skape en effektiv utnyttelse av arealet. Praktisk, men også hyggelig. Boligens hjerte er det gode allrommet med stue og kjøkken. Her er det godt å samle familie, venner og kjente!

Boligene er ideelle for unge som skal kjøpe sin første leilighet, voksne som ønsker å flytte fra større enebolig og få et enklere liv. Eller kanskje for de som ønsker å ha sitt eget sted når de besøker Lofoten – ja, leiligheten kan også benyttes som fritidsbolig. Kom til Åvika og bruk mer tid til å nyte og mindre tid på gressklipping, snømåking og vedlikehold.

2021-03-26 18.51.02
2021-03-26 19.00.48-1
Kjøkken fra Kvik (ikke standard kjøkken)
Plass til spisebord ved kjøkkenet
Plass til spisebord ved kjøkkenet
Stue
Stue
Flislagt bad med våtromsplater
Flislagt bad med våtromsplater
Flislagt bad med våtromsplater
Vannbåren varme
Romslig hovedsoverom
Utsikt
Oversiktsbilde Åvika 2 og 3
Oversiktsbilde Åvika 2 og 3
Oversiktsbilde Åvika 2
Oversiktsbilde Åvika 2 og 3
Stemningsbilde før byggestart
Plantegning med ca mål
Plantegning 2-roms (kan være speilvendt)
Plantegning 3-roms (kan være speilvendt)